Przykładowe menu dla grup zorganizowanych
śniadanie w formie szwedzkiego stołu – mleko płatki, twarożek ze szczypiorkiem, jajko w majonezie, 3 rodzaje wędlin, ser żółty, serek topiony, jajecznica na szynce, pomidory, ogórek zielony, masło, dżem, pieczywo, herbata.
obiad – zupa pomidorowa, pieczeń w sosie własnym, ziemniaki, zestaw surówek, kompot, szarlotka.
obiad – rosół z makaronem, udko z kurczaka, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej, kompot.
obiad – zupa grzybowa, filet z kurczaka, ziemniaki surówka z marchewki oraz selera, kompot, owoc np. banan.
Dodatkowe informacje
doba rozpoczyna się od godziny 16:00, kończy się o godzinie 10:00.
Pobyt rozpoczyna się obiadokolacją, a kończą śniadaniem.
W sprzedaży są dostępne pobyty tylko z pełnym wyżywieniem